Izskatās ,ka visi atslēgušies un pēc radara skatoties Kurzemes pusi mēs šovakar diez vai redzēsim šeit,Raitis diez kad varēs pieslēgties.Bet Rīgā pelēka debess,ducina ,līst.Nekā skaista un jāsēž vien mājās.
Šorīt +16,7 un sausa zāle.
PILNĪGS UN ABSOLŪTS OFFTOPIC-APSOLĪTĀ RECEPTE GURĶU PĀRPRODUKCIJAI.
Marināde-1 litrs ūdens
1 glāze cukura
1 glāze 9 proc. etīķis
2 ēdamkarotes sāls
4 ēdamkarotes eļļas
Burkai apakšā smaržīgie pipari-melnie pipari+dilles+ puse no ķiploka daiviņas.Virsū liek gurķus sagrieztus šķēlēs līdz pat augšai.Pārlej ar karsto marinādi,karsē 3 min,aizvāko ,tad apmet otrādi un piesedz uz kādu stundu.
Iesaku uztaisīt kādu burku ,tad nogaršot.Es liekju par trešdaļu mazāk cukura ,bet citiem patīk ari ar pilnu devu.
Labu apetīti:)
Meteolapa.lv izmanto sīkdatnes, lai personalizētu lapas saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo tīklu iespējas un analizētu apmeklētāju plūsmu.
Uzzināt vairāk.
Vai drīkstam izmantot Tavus datus, lai personalizētu reklāmas?
Vai drīkstam izmantot Tavus anonimizētus datus, lai palīdzētu mums sekot apmeklētāju plūsmai?
Izskatās ,ka visi atslēgušies un pēc radara skatoties Kurzemes pusi mēs šovakar diez vai redzēsim šeit,Raitis diez kad varēs pieslēgties.Bet Rīgā pelēka debess,ducina ,līst.Nekā skaista un jāsēž vien mājās.
Eleja šogad ir negaisu topā-tur nu jau stundu plosās uz nebēdu un netaisās rimties.Viss pēc pilnas programmas.
Veseli ēduši-bet no sāls un cukura daudzuma nebaidieties,tāpēc jātaisa proves partija:)
Dažāda izmēra retas piles,yāla rūkoņa un debesīs izlijuša mākoņu laktas un skrandas-tas ari oagaidām viss.
Gāziens-īss un spēcīgs ,bet spainītī tikai ap 1 mm.
Šorīt +16,7 un sausa zāle.
PILNĪGS UN ABSOLŪTS OFFTOPIC-APSOLĪTĀ RECEPTE GURĶU PĀRPRODUKCIJAI.
Marināde-1 litrs ūdens
1 glāze cukura
1 glāze 9 proc. etīķis
2 ēdamkarotes sāls
4 ēdamkarotes eļļas
Burkai apakšā smaržīgie pipari-melnie pipari+dilles+ puse no ķiploka daiviņas.Virsū liek gurķus sagrieztus šķēlēs līdz pat augšai.Pārlej ar karsto marinādi,karsē 3 min,aizvāko ,tad apmet otrādi un piesedz uz kādu stundu.
Iesaku uztaisīt kādu burku ,tad nogaršot.Es liekju par trešdaļu mazāk cukura ,bet citiem patīk ari ar pilnu devu.
Labu apetīti:)
Recepti nodeukāšu rīt,šodien slinkums meklēt,bet visas receptes no galvas neatceros.Par stipru noteikti nebūs.
Taisīt Latgales salātus.Man ir recepte ar lielu cukura dauszumu-sanāk dievīgi.