H
Hadzaka

Lietotāja aktivitātes


Āgenskalnā sāk snigt! Jē! :)


www.eradio.lv Liepājā jau iet vaļā! Gaidam parējas pilsētas un Rīgā! :)


Skatījos radaru! Izskatās, ka samazinājies Rīgai nokrišņu daudzums, bet nu kādi 2cm varētu būt! :) Cerams uz ko vairāk! :)


NU ko! Liekas, ka šovakar Rīga būs sniegs! Beidzot! :) Nu cerēsim! Žēl, ka tik Ziemassvētkus aizmirsa!


Rīgas līcī gan liekas, ka stiprāk paliek!


Nu kāds nav pie Daugavas cetra tuvumā!? cik tad augsts ir ūdens līmenis ? ies ārā daugava no krastiem vecrīgas virzienā vai nē? Laikam jau tik traki kā 2005. gada 9. janvārī! nebūs!


var kāds lūdzu iemest bildi cik daudz sinega Gulbenes raj. ! paldies


Tukuma jau putina


Ai Laimīgi Jūs kas Latgalē! Jums tur Balts! Man gan viss drēgns (pelēks)!



Priecīgus Ziemassvētkus!


Nu ko Rīgā sāk stiprāk snigt!


Nepierasti, ka šogad vēl nav bijusi kārtīga rudens vētra! Hmm....


Es šokā! Barometrs rāda 729 sen tik zemu neesmu redzējis!


tikko atbraucu mājās viss baigi piesnidzis! apm'eram k'adi cm8 Rīgā visi ceļi balti!

04:56: Nezinu kas bus velak,bet ja sita turpinasies bus haoss un bus postijumi! Snieg riga traki un vejsh stipraks paliek!


Nu Ko Āgenskalnā pirmās sniega pārslas!


Esmu mājās! Ventspilī tiešām stiprs vējšs, bijam Ventspili 12:00 un tur jau visā pilsētā nebija elektrības! Pilnīgi nekas nedarbojas pat statoil ne! :) ta galigi jocigi tomer paliela pilseta un pilnigā tumsā! Postījumi ir: pa celam lidz pat Rīgai koki loti daudz sakrituši pāri ceļam, neparspilēšu skaita ziņā virs 50, pirms Tukuma dzelzcela parbrauktuves staveja rinda ar mašīnam, jo ceļu bloķejis vilciens ar vagoniem kuram arī traucē turpināt ceļu uz sliedēm sagāzušies koki.
Telefona vadi pārauti daudzās vietās, kā arī elektrības!
Un kas pats jautrākais Rīgā brazmas paliek stiprākas!
Es tā atri uzskribilēj!


Nu taa! Braucu majas no Ventspils! Mob. Tulit izladesies! Visa Ventspili nav elektribas, policija un apsargi pa visu ventspili brauka apkart! Priecajamies, ka pilnu baku pielejam savadak nebutu kur bendzu ieliet! Bijam uz mola nu baigais vejsh kknapi nostavet vareja! Tagad pa soseju braucam daudz koki sagasti! Ok mob. Rubas ara


tā ok! Es tinos meginahsu caur mobilo ko ierakstit! Brauksim uz ventspili vēju ķert!


Mājās barometrs baigi sāk kristies pagaidam 745 , un ara aiz loga neierasti silts+15c, skatos, ka Rīga prognozē jau no 22-24m/s brāzmas! Mazliet pieaug!


Ta maikls raksta ka Danija 54m/s nu taa jaturpina sekot .... Varbut tomer mums ko kartigu atputis, jo vejam ir vel kur ieskrieties-!


Sveiki visiem! Laikam vairāk kā gadu neko nēsmu rakstījis!Vētra kas plosās eiropā....tur iet skarbi, bet pie mums tik Ventspilī būs interisanti lidz rīgai max atputiis brāzm;am kadi 22m/s , bet pēc pieredzes saku viss var mainīties un viļņi arī var parādīties kārtīgi! Gaidam vakaru!!